Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Χρυσό Μετάλλιο απο την Λιάτσου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πρωταθλήτριά μας ΛΙΑΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στέφθηκε χρυσή Πανελληνιονίκης στην κατηγορία 60 κιλών ελεύθερης πάλης κορασίδων που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Ευρωπού στο Κιλκίς .Η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια του Παναιτωλικού έκανε υψηλού επιπέδου εμφάνιση και κατόρθωσε να κερδίσει την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο , μετάλλιο που της εξασφαλίζει την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το καλοκαίρι στο Κατοβίτσε της Πολωνίας και στην συνέχεια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Στην προσπάθειά της η χρυσή Πανελληνιονίκης μας κέρδισε με την σειρά τις αθλήτριες ΤΣΙΑΒΔΑΡΗ του Νέστορα Γουμένισσας , την ΜΠΑΤΣΑΡΑ του Κίτρους Πιερίας και τις ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΟΥ και ΠΕΤΡΕΤΖΗ του Νέστορα Γουμένισσας. Ικανοποίηση εξέφρασε και ο προπονητής του Παναιτωλικού που συνόδευσε την αποστολή κ. Παπανικολάου καθώς και ο κ Θεοδωρόπουλος. Ενα μεγάλο μπράβο απο όλους μας σ αυτο το σεμνό κορίτσι της ομάδας μας.Πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλα και βίντεο απο τις μονομαχίες της Ελευθερίας θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση. Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Με την αυριανή προπόνηση ( Μ. Τετάρτη προπονητήριο πάλης στις 15:00 ) ολοκληρώνεται η προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών της πάλης ενόψει των διακοπών του Πάσχα.
Οι αθλητές και οι προπονητές εύχονται καλες γιορτές και χαρούμενο Πάσχα να περάσουν όλοι , καθώς μετα τις εορτές μπαίνουν στις υποχρεώσεις του αγωνιστικού προγράμματος ( επιστροφή την Τετάρτη του Πάσχα στις 15:00 ).Μέσα απο την δημοσίευση αυτή ευχόμαστε Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους τους αθλητές μας που βρίσκονται μακριά μας και στις οικογένειές τους αλλα και στους φίλους μας παράγοντες - δημοσιογράφους - προπονητές - την Ομοσπονδία και τους υπαλήλους της , που παρακολουθούν την πορεία μας και είναι κοντά μας , με την υπόσχεση ότι πράττουμε πάντα ότι είναι δυνατόν αυτη την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για να κρατήσουμε την πάλη ζωντανή και στο Αγρίνιο αλλα και μέσα απο τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις .
Η πρωταθλήτριά μας ΛΙΑΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που αγωνίζεται στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κορασίδων στις 20-21 Απριλίου στην Αθήνα πήρε ειδικό πρόγραμμα διατροφής και προπονήσεων για τις ημέρες του Πάσχα και συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της.
Διαβάστε περισσότερα...