Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ξεκινούν οι προπονήσεις

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 18:00 θα συναντηθούν στο προπονητήριο της πάλης οι αθλητες , οι αθλήτριες και οι προπονητές του Γ.Φ.Σ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους ,προκειμένου να ξεκινήσουν οι προπονήσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σταλούν στους αθλητές με ΜΜS Διαβάστε περισσότερα...

Επιστροφή απο την Βαρσοβία


Πριν λίγες μέρες επέστρεψε από την Βαρσοβία η Ελληνική αποστολή που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων για το 2011.
Σε μια κακή οργανωτικά συνάντηση ( τα τοπικά μας πρωταθλήματα είναι καλύτερα ) – αλλά με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο , όλοι οι αθλητές μας πάλεψαν αξιοπρεπώς και αν δεν κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλια γύρισαν με μεγάλη εμπειρία στις αποσκευές τους αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτριά μας Λιάτσου Ελευθερία πάλεψε στην κατηγορία των 60 κιλών με την Ρουμάνα πρωταθλήτρια INKZE KRISTA και παρόλο που προηγήθηκε 3-0 στο τέλος από απειρία ηττήθηκε 2-0 στις περιόδους. Το άσχημο ήταν ότι η ΙΝΚΖΕ μετά ηττήθηκε από την ΝΟΡΒΗΓΙΔΑ πρωταθλήτρια LOVIK Karoline με αποτέλεσμα η Ελευθερία να μην περάσει στα REPESHAGE για να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Απλά να αναφέρουμε ότι η Λιάτσου ήταν κατά ένα χρόνο μικρότερη από όλες τις συμμετέχουσες.
Δεν πρέπει να παραλείψουμε να δώσουμε τις ευχαριστίες μας στους ομοσπονδιακούς προπονητές ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ (γυναίκες) και ΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (άνδρες) για την συμπαράσταση και την τεχνική καθοδήγηση που πρόσφεραν στην Ελευθερία καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.
Για να δείτε αποσπάσματα από τον αγώνα της πρωταθλήτριάς μας σε ερασιτεχνική λήψη πατήστε εδώ.
Παρόλο που η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια είχε δηλωθεί να αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στις 22-28/8/2011 δεν θα μεταβεί στην Ουγγαρία γιατί ήταν κουρασμένη ( σκληρές προπονήσεις όλο το καλοκαίρι ) και έφυγε για ολιγοήμερες (πλησιάζουν οι μέρες που θα ανοίξουν τα σχολεία ) διακοπές και μπάνια.
Της ευχόμαστε καλή ξεκούραση .
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ζωντανά το Ευρωπαϊκό . . . . .

Ζωντανά μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων κορασίδων στο Πολωνικό internet.
Oι αγώνες θα διεξαχθούν απο Δευτέρα 8 Αυγούστου ως το Σάββατο 13 Αυγούστου.Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά απο τις 2 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα ώρα Πολωνίας.
Να υπενθυμίσουμε ότι στην Βαρσοβία τα ρολόγια δείχνουν μία (1) ώρα πιο μπροστα απο την Ελληνική ώρα.
Η αθλήτρια του Παναιτωλικού ΛΙΑΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 60 κιλών την Παρασκευή 12 Αυγούστου απο τις 3 ως τις 7 ώρα Ελλάδος.
Μπορείτε να μπείτε στην διεύθυνση : www.esporttv.pl και να παρακολουθήσετε ζωντανά τις προσπάθειες της Ελληνίδας πρωταθλήτριας
Διαβάστε περισσότερα...