Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Αρχίζουν οι προπονήσεις

Την Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γεν. Λυκείου Αγρινίου θα συναντηθούν οι αθλητές της Ελληνορωμαϊκής πάλης για να κάνουν το πρώτο ζέσταμα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Προπονήσεις

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να συναντηθούν οι αθλητές και οι αθλήτριες της πάλης του συλλόγου μας για να ξεκινήσουν προπονήσεις εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου.Με μυνήματα που θα λάβουν στα κινητά τους τηλέφωνα , θα ειδοποιηθούν ένας-ένας όλοι οι αθλητές της πάλης προκειμένου να συναντηθούν και να καταρτιστεί το χειμερινό πρόγραμμα προπονήσεων. Καλό θα είναι όσοι δεν θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν με αυτό τον τρόπο , να τηλεφωνηθούν μεταξύ τους , ώστε να είμαστε όλοι παρόντες στο ξεκίνημα.. Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Προπόνηση μετα μουσικής . . . .




Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Αντίο Δάσκαλε ! Καλό σου ταξίδι . . . . .

Εφυγε την προηγούμενη εβδομάδα απο την ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Ολυμπιονίκης - Παγκόσμιος πρωταθλητής - προπονητής , ο Δάσκαλός μας στην Ελληνορωμαϊκή πάλη Ο Τάσος Μωϋσίδης. Ξεχασμένος και πικραμένος από την επίσημη πάλη τα τελευταία χρόνια της ζωής του όπως όλοι οι μεγάλοι άλλωστε. Ο Τάσος Μωϋσίδης υπήρξε δάσκαλός μου στον Απόλλωνα της Αθήνας.
Με αθλητές τα αδέρφια Σαβαϊδη , τον Γιάννη Μανωλεδάκη τον Γιώργο Γιωργουδιό και πολλους ακόμη έφτιαξε την τελευταία του ομάδα .
Όλοι μας μάθαμε πολλά απ αυτόν μια και υπήρξε μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα στον χώρο του αθλητισμού και στην κοινωνία.
Ενέπνεε τον απόλυτο σεβασμό σε όλους και πάντοτε υποστήριξε το δίκαιο και το ηθικό. Έδωσε τις γνώσεις του σε πολλές γενιές παλαιστών.
Εκτός του αθλητισμού δύο πράγματα θα μου μείνουν αξέχαστα από τον άνθρωπο δάσκαλό μας :
1. Απο το 1978 και μετά που συνεργαστήκαμε δεν τον ακούσαμε ΠΟΤΕ να βλασφημεί ακόμα και σε δύσκολες περιστάσεις ! και
2. Επειδή τυχαίνει να είμαι και γείτονάς του στην Νέα Φιλαδέλφεια , τα καλοκαίρια έστελνε την οικογένειά του διακοπές και αυτός λόγω εργασίας έμενε πίσω τα απογεύματα και έπαιρνε τα γεροντάκια της γειτονιάς και τα πήγαινε για μπάνιο στις κοντινές παραλίες !
Αργότερα ίσως γράψω περισσότερα και αναρτήσω και φωτογραφικό υλικό αλλά προς το παρών εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στα παιδιά του που λάτρεψε , και θα τον θυμόμαστε για πάντα .
Αντίο Δάσκαλε .
Διαβάστε περισσότερα...